Afwerking dakopbouw

Wanneer u een prefab dakopbouw laat plaatsen, wilt u natuurlijk dat de opbouw zo goed mogelijk aansluit op het uiterlijk van uw woning. Daarom kunt u bij Zicht Dakopbouw kiezen voor verschillende afwerkingsmogelijkheden aan de buitenzijde. Wij zetten een aantal van de mogelijkheden voor u op een rij.

Gevelbekleding

Een van de meest gevraagde afwerking is de hout look. Bij Zicht Dakopbouw kunt u kiezen voor houten gevelbekleding. Echter bieden wij ook de mogelijkheid om te gebruiken, zoals Keralit. Met Keralit panelen bootsen wij een hout look eenvoudig na, maar heeft u uiteindelijk minder onderhoud aan de opbouw.

Wilt u graag de metsellook van uw huidige woning doortrekken in uw dakopbouw? Ook dat is mogelijk! Net als bij Keralit, is een diversiteit aan soort en kleur beschikbaar. Zicht Dakopbouw werkt de opbouw af met steenstrips die volledig aansluiten op het metselwerk van uw woning zodat alles één geheel wordt.

Kozijnen

De hoeveelheid en het formaat van kozijnen dat wordt gekozen, hangt in principe samen met de bestaande woning en richtlijnen van de gemeente. Datzelfde geldt vaak voor het materiaal en de kleur. Echter, ook voor de kozijnen geldt dat hierin de mogelijkheden divers zijn. Gaat u voor hout of kunststof, wit of toch een kleur? De keuze is aan u, wij denken graag met u mee.

Wat is inbegrepen bij een casco dakopbouw?

Al onze dakopbouwen worden casco opgeleverd. Maar wat betekent dat, en wat moet u zelf nog (laten) doen? Wij zetten het voor u op een rij.

Standaard inbegrepen in onze casco opbouw:

  • Prefab dak- en wandelementen gefabriceerd in onze eigen productiehal
  • Voorbereidingen op locatie (zoals doorbreken dak)
  • Buitenzijde afgewerkt en wind- en waterdicht opgeleverd
  • Plaatsing in één dag op locatie


Uiteraard is ook hierin maatwerk mogelijk en gaan wij graag met u in gesprek over uw wensen.

Afwerking binnenzijde

Soms bestaat de wens om ook de binnenzijde van de opbouw verder af te werken. Denk aan het plaatsen van binnenwanden en -kozijnen. Laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee.

Prefab opbouw van Zicht Dakopbouw

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een prefab opbouw op uw woning of bedrijfspand? Neem vrijblijvend contact met ons op of bereken direct uw prijsindicatie op onze website.

Interesse in het uitbreiden van uw woning of bedrijfspand?

Zicht Dakopbouw is gespecialiseerd in verschillende vormen van dakopbouwen en dakkapellen. Neem contact met ons op voor een gesprek of vraag een vrijblijvende offerte aan!

Direct een indicatie van de kosten? Bereken de prijs met onze rekentool.