Zicht dakopbouw

Allround productiemedewerker

Ben jij een productiemedewerker met twee rechterhanden? Vind je het leuk om samen met collega’s gave opbouwen te maken? Kun je goed zelfstandig werken en werk je graag in een team? Wil jij jouw kwaliteiten inzetten binnen een jong, sociaal en snelgroeiend prefab bouwbedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Zicht dakopbouw

Over Zicht Dakopbouw

Zicht Dakopbouw is een prefab bouwbedrijf gespecialiseerd in opbouwen van woningen en bedrijfspanden. Het bedrijf is in 2018 opgericht en sindsdien flink gegroeid. Zo zijn we recentelijk verhuisd naar een groter pand in Zwaag en bestaat ons team inmiddels uit 18 vakmensen.

Zicht dakopbouw

Wat ga je doen?

Jij bent een onmisbare schakel in het productieproces van houten prefab elementen in onze werkplaats. Samen met collega’s ben je verantwoordelijk voor het produceren van hoge kwaliteit opbouwen. Je weet hoe je met gereedschap omgaat en kunt werktekeningen lezen. Je werkt nauwkeurig en geordend. Jouw werkzaamheden kunnen bestaan uit: elementen zagen, in elkaar zetten, afwerken (zoals het plaatsen van kozijnen, gevelbekleding en dakbedekking), klaarmaken voor transport en inpakken. Je hebt ervaring als productiemedewerker en als dat in de bouw is, is dat mooi meegenomen.

Zicht dakopbouw

Wat bieden wij?

Kom werken bij Zichtbouw / Zicht Dakopbouw!

Kun jij niet wachten om bij ons aan de slag te gaan? Mail jouw CV dan naar info@zichtbouw.nl of bel 0652373355 (Koen van der Gulik).