Dakkapel Noord-Holland

Creëer meer ruimte met een prefab dakkapel van Zicht Dakopbouw! Heeft u een zolder en benut u deze niet volledig, simpelweg door ruimtegebrek? Wij helpen u om van de zolder een mooie ruimte te maken voor bijvoorbeeld een kantoor, een speelkamer of extra slaapkamer.

Soorten dakkapel

Zicht Dakopbouw werkt met prefab dakkapellen. De elementen van de dakkapellen produceren we zelf in onze eigen fabriek, waardoor we deze binnen één dag casco kunnen plaatsen op uw woning. Onze prefab dakkapellen worden op maat gemaakt, zodat ze volledig bij uw woning en wensen aansluiten. Wij zetten de verschillende opties prefab dakkapellen voor u op een rij.  

Standaard dakkapel

De meest voorkomende optie om uw bovenverdieping uit te breiden, is een standaard dakkapel. Het dakkapel wordt aan de voor- óf achterzijde van uw woning geplaatst, waarmee er voor voldoende hoogte wordt gezorgd om rechtop te kunnen staan.  

Dakkapel met verhoogde nok

Wilt u graag nog wat extra ruimte? Dan kunt u ook kiezen voor een dakkapel met een verhoogde nok. Zo wordt de ruimte in de hoogte nog verder uitgebreid. Ideaal om bijvoorbeeld een sportruimte te creëren op zolder.

Dakopbouw aan één zijde

Een dakkapel wordt zelden in de gehele breedte van uw woning geplaatst. Mocht dit toch uw wens zijn, kunt u kiezen voor het prefab dakopbouw model Scharlo. Bij dit model wordt niet alleen de volledige breedte van uw woning benut, maar ook de volledige hoogte van uw zolder. Zo creëert u aan één zijde van de woning extra ruimte over de gehele breedte en hoogte van uw woning.

Materialen dakkapel

Wanneer u kiest voor een dakkapel van Zicht Dakopbouw, heeft u de keuze uit een kunststof dakkapel of een houten dakkapel.

De kunststof dakkapellen zijn onderhoudsarm en verkrijgbaar in verschillende kleuren, voor ieder wat wils! Ook zijn de dakkapellen voorzien van het SKG / VGK-keurmerk én extra veilig door het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

De houten dakkapellen worden geheel vervaardigd uit materialen met het FSC-keurmerk. Zo bent u verzekerd van een goed geïsoleerd en milieuvriendelijk geproduceerd dakkapel. Het voordeel van hout is dat het afgewerkt kan worden naar uw eigen voorkeur. Wel adviseren wij om een houten dakkapel vaker te onderhouden, zoals bijvoorbeeld het tijdig schilderen van de kozijnen.

Vergunning dakkapel

In de meeste gevallen kunnen wij uw dakkapel vergunningsvrij plaatsen. Voordat we voor u aan de slag gaan controleren wij dit uiteraard en brengen we u op de hoogte van de wet- en regelgeving. Aansluitend adviseren wij u over de beste mogelijkheid voor uw woning.   

Zicht Dakopbouw plaatst uw dakkapel in Noord-Holland binnen één dag

Een prefab dakkapel heeft veel voordelen. Een daarvan is dat wij uw dakkapel al binnen één dag casco kunnen plaatsen. Doordat wij het dakkapel in onze eigen fabriek producten, kunnen we op de afgesproken datum direct aan de slag gaan met de plaatsing. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte op. Onze specialisten staan voor u klaar en helpen u graag!

Interesse in het uitbreiden van uw woning of bedrijfspand?

Zicht Dakopbouw is gespecialiseerd in verschillende vormen van dakopbouwen en dakkapellen. Neem contact met ons op voor een gesprek of vraag een vrijblijvende offerte aan!

Direct een indicatie van de kosten? Bereken de prijs met onze rekentool.