Dakopbouw voorbeelden

Dakopbouwen komen in verschillende soorten en maten. Zicht Dakopbouw geeft u graag meer uitleg over wat voor dakopbouwen er mogelijk zijn door diverse voorbeelden te geven. Alle dakopbouwen hebben zijn eigen voor- en nadelen. Mocht u meer informatie nodig hebben, of als u een offerte wilt ontvangen, neem dan contact met ons op.

Voorbeelden dakopbouw

Eikstraat

Dakopbouw met verhoogde nok: Wortman

De Wortman is een geschikte dakopbouw voor huizen met een schuin dak. Het is een dakopbouw met een verhoogde nok waardoor genoeg ruimte ontstaat om een grote slaapkamer of luxe badkamer te creëren. Mocht u extra slaapkamers nodig hebben, dan kunt u er zelfs 2 slaapkamers van maken. Bekijk onze calculatietool of neem contact op om een offerte op maat te ontvangen.

Scharlo

Dakopbouw met verlegde nok: Scharlo

De Scharlo is een dakopbouw waarmee de nok wordt verlegd. Mocht uw huidige huis niet genoeg ruimte hebben, dan is de Scharlo dakopbouw ideaal om extra ruimte te creëren. Met de torenhoge huizenprijzen is het zelfs slimmer om uw woning groter te maken dan te verhuizen. De Scharlo dakopbouw biedt veel meer gebruiksoppervlakte dan een dakkapel. Deze dakopbouw met verlegde nok is een prima alternatief wanneer een verhoogde nok vergunningtechnisch niet mogelijk is. Bekijk onze calculatietool of neem contact op om een offerte op maat te ontvangen.

Dakkapel

Een dakkapel is een geschikte optie wanneer uw zolder nét niet genoeg ruimte heeft om rechtop te staan. Met een dakkapel aan de voorzijde of aan de achterzijde van de woning wordt er extra ruimte gecreëerd. In de meeste gevallen kan dit zonder vergunning, hierdoor kunnen wij snel aan de slag aan met de werkzaamheden en productie. Bekijk onze calculatietool of neem contact op om een offerte op maat te ontvangen.

Voorbeelden dakopbouw garage

Een dakopbouw op een garage is ideale plek om extra woonbare ruimte te creëren. Hier kan een extra kamer of ruimte gemaakt worden voor meer opslag. Met extra ruimte in uw woning wordt uw woning meer waard en zult u minder snel de urgentie voelen om te moeten verhuizen.

Dakopbouw Kamille

De Kamille dakopbouw geeft extra woonruimte aan uw woning door de ruimte boven de garage te benutten. Het grootste voordeel van een dakopbouw boven de garage is dat de uitbreiding in de breedte plaatsvindt. Er is geen extra aanbouw nodig waarmee de ruimte van uw tuin verloren gaat. Maak een extra slaapkamer, badkamer óf andere leefruimte. Bekijk onze calculatietool of neem contact op om een offerte op maat te ontvangen.

Dakopbouw Drieboomlaan

De Drieboomlaan trekt de bestaande dakkap aan de zijde van de woning door. Vaak wordt de ruimte boven de garage niet benut. Met dakopbouw Drieboomlaan kunnen de dakpannen doorgelegd worden, zo blijft het esthetisch een mooi geheel. Creëer op de 1e verdieping tot wel 2 extra kamers! Bekijk onze calculatietool of neem contact op om een offerte op maat te ontvangen.

Interesse in het uitbreiden van uw woning?

Zicht Dakopbouw is gespecialiseerd in verschillende vormen van dakopbouwen en dakkapellen. Neem contact met ons op voor een gesprek of vraag een vrijblijvende offerte aan!

Interesse in het uitbreiden van uw woning of bedrijfspand?

Zicht Dakopbouw is gespecialiseerd in verschillende vormen van dakopbouwen en dakkapellen. Neem contact met ons op voor een gesprek of vraag een vrijblijvende offerte aan!

Direct een indicatie van de kosten? Bereken de prijs met onze rekentool.