Dakopbouw met verlegde nok

Creëer meer ruimte met een dakopbouw met verlegde nok! Heeft u een schuin dak en wilt u genieten van meer ruimte? Door middel van een dakopbouw met verlegde nok zorgen we voor meer vierkante meters. 

Waarom een dakopbouw verlegde nok?

Een dakopbouw met verlegde nok is een handige oplossing als u op zoekt bent naar meer ruimte. De extra ruimte wordt vaak gebruikt voor het realiseren van een extra slaap-, bad-, of werkkamer. De kosten voor een complete dakopbouw kan in de papieren gaan lopen. Met het verleggen van de nok bespaar je op een deel van de kosten, maar geniet u wel van de extra ruimte.

Prefab dakopbouw met verlegde nok

Zicht Dakopbouw is gespecialiseerd in Prefab maatwerk. In onze werkplaats in Zwaagdijk gaan onze vakmensen aan de slag met het produceren van prefab elementen. Van het casco bouwen van de opbouw tot en met volledig afgewerkte prefabicage dak- en wandelementen met kozijnen, glas en zelfs elektra erin verwerkt.

Dakopbouw aan één zijde

Een dakkapel wordt zelden in de gehele breedte van uw woning geplaatst. Mocht dit toch uw wens zijn, kunt u kiezen voor het prefab dakopbouw model Scharlo. Bij dit model wordt niet alleen de volledige breedte van uw woning benut, maar ook de volledige hoogte van uw zolder. Zo creëert u aan één zijde van de woning extra ruimte over de gehele breedte en hoogte van uw woning.

Dakopbouw vergunning

Voordat er een vergunning wordt aangevraagd kijken we naar het bestemmingsplan. De nieuwe dakopbouw dient hierin te passen. Een bestemmingsplan is plan van de gemeente waarin staat of een stuk grond of een gebouw gebruikt mag worden voor een aan- of opbouw.

Bij een dakopbouw heeft u altijd een vergunning nodig. Voordat de bouw begint moet er een omgevingsvergunning worden aangevraagd. Hiermee vraagt u toestemming om te mogen bouwen.

Zicht Dakopbouw staat klaar voor het realiseren van een dakopbouw met verlegde nok

Bij Zicht Dakopbouw kunt u vertrouwen op vakmensen met jarenlange ervaring. Alle prefab elementen worden in eigen werkplaats gemaakt waardoor we de kwaliteit hoog houden. De combinatie van onze moderne werkplaats in Zwaag, het ervaren team en het volledig doorontwikkelde productieproces garandeert het beste product en de snelst mogelijke doorlooptijd.

Wilt u ook een dakopbouw met verlegde nok?
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan. Onze specialisten staan voor u klaar en helpen u graag!

Zicht Dakopbouw plaatst uw dakkapel in Noord-Holland binnen één dag

Een prefab dakkapel heeft veel voordelen. Een daarvan is dat wij uw dakkapel al binnen één dag casco kunnen plaatsen. Doordat wij het dakkapel in onze eigen fabriek producten, kunnen we op de afgesproken datum direct aan de slag gaan met de plaatsing. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte op. Onze specialisten staan voor u klaar en helpen u graag!

Interesse in het uitbreiden van uw woning of bedrijfspand?

Zicht Dakopbouw is gespecialiseerd in verschillende vormen van dakopbouwen en dakkapellen. Neem contact met ons op voor een gesprek of vraag een vrijblijvende offerte aan!

Direct een indicatie van de kosten? Bereken de prijs met onze rekentool.