Zicht dakopbouw

Ervaren Timmerman

Ben jij een ervaren timmerman voor wie geen klus te gek en geen dak te hoog is? Vind je het leuk om samen met collega’s aan gave projecten te werken?  Wil jij jouw vakmanschap inzetten binnen een jong, sociaal en snelgroeiend prefab bouwbedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Zicht dakopbouw

Over Zicht Dakopbouw

Zicht Dakopbouw is een prefab bouwbedrijf gespecialiseerd in opbouwen van woningen en bedrijfspanden. Het bedrijf is in 2018 opgericht en sindsdien flink gegroeid. Zo zijn we recentelijk verhuisd naar een groter pand in Zwaag en bestaat ons team inmiddels uit 18 vakmensen.

Zicht dakopbouw

Wat ga je doen?

Je voert samen met collega’s en zelfstandig verschillende timmerwerkzaamheden uit in Noord-Holland rondom de voorbereiding voor het plaatsen van de houten prefab elementen op locatie. Je hebt een aantal jaar ervaring in de bouw en bent in het bezit van een VCA diploma of bereid deze te behalen. De werkzaamheden zijn op hoogte, het is dus fijn als je geen hoogtevrees hebt. 😉

Je bent nauwkeurig en consequent en vind het leuk om mee te denken over hoe we onze timmerwerkzaamheden nog slimmer kunnen aanpakken. Omdat je ook veel op locatie werkt is het belangrijk dat je sociaal en klantvriendelijk bent.

Zicht dakopbouw

Wat bieden wij?

Kom werken bij Zicht Dakopbouw!

Kun jij niet wachten om bij ons aan de slag te gaan? Mail jouw CV dan naar info@zichtbouw.nl of bel 0652373355 (Koen van der Gulik).