Zicht dakopbouw

Meewerkend uitvoerder

Ben jij een meewerkend uitvoerder voor wie geen klus te gek en geen dak te hoog is? Vind je het leuk om samen met collega’s aan gave projecten te werken en kun je zelfstandig een klus leiden? Wil jij jouw vakmanschap inzetten binnen een jong, sociaal en snelgroeiend prefab bouwbedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Zicht dakopbouw

Over Zicht Dakopbouw

Zicht Dakopbouw is een prefab bouwbedrijf gespecialiseerd in opbouwen van woningen en bedrijfspanden. Het bedrijf is in 2018 opgericht en sindsdien flink gegroeid. Zo zijn we recentelijk verhuisd naar een groter pand in Zwaag en bestaat ons team inmiddels uit 18 vakmensen.

Zicht dakopbouw

Wat ga je doen?

Naast het meewerken in de uitvoering bewaak jij de voortgang en kwaliteit op locatie. Jij zorgt ervoor dat taken duidelijk zijn en materiaal aanwezig is. Samen met collega timmermannen voer je werkzaamheden uit in Noord-Holland rondom de voorbereiding voor en het plaatsen van de houten prefab elementen op locatie. Jij bent daar hét uitspreekpunt voor collega’s, leveranciers en de klant. Je hebt ervaring in de bouw en het aansturen van collega’s. Je bent in het bezit van een VCA diploma of bereid deze te behalen. Vind je het leuk om mee te denken over verbeteringen in het proces? Dat kunnen wij waarderen. De werkzaamheden zijn op hoogte, het is dus fijn als je geen hoogtevrees hebt. 😉

Zicht dakopbouw

Wat bieden wij?

Kom werken bij Zicht Dakopbouw!

Kun jij niet wachten om bij ons aan de slag te gaan? Mail jouw CV dan naar info@zichtbouw.nl of bel 0652373355 (Koen van der Gulik).