Verdieping op garage

Een verdieping plaatsen op de garage is een goede manier om meer ruimte te creëren.
Door een dakopbouw te plaatsen op de bestaande bouw realiseert u meer m3 maar hoeft u de tuin niet op te offeren met een aanbouw. Meer weten over de mogelijkheden voor een verdieping op uw garage? Lees snel verder!

Dakopbouw garage

Het gebrek aan ruimte is vaak de reden om te kiezen voor een uitbouw of opbouw. Wanneer u al een garage heeft kunnen we doormiddel van een prefab dakopbouw meer ruimte creëren. Door uw woning te verbouwen voelt u niet de noodzaak meer op te verhuizen en wordt uw woning meer geld waard. Een opbouw op de garage is mogelijk met diverse modellen:

Dakopbouw Kamille

Onze prefab dakopbouw Kamille is speciaal ontworpen om meer ruimte toe te voegen bovenop de garage. Deze dakopbouw bestaat uit 2 schuine zijdes en een plat dak. Uiteraard wordt de dakopbouw betrokken bij de 1e verdieping van uw woning. Zo kunt u een extra slaapkamer of badkamer creëren. Natuurlijk is het ook mogelijk om de extra kamer te gebruiken als opbergruimte zodat u meer ruimte heeft in de rest van de woning. 

Dakopbouw Admiraal

Liever een dakopbouw zonder schuine zijdes? Het type Admiraal is een kubusvormige dakopbouw op de gehele breedte van uw platte dak. Zo kunt u de gehele oppervlakte optimaal benutten.

Waarom kiezen voor een prefab dakopbouw?

Wanneer u kiest voor een prefab dakopbouw profiteert u van een veel voordelen.

Ideale bouwomstandigheden

Bij Zicht Dakopbouw worden alle prefab dakopbouwen geproduceerd in onze slim ingerichte werkplaats in Zwaag. Hier hebben we de ideale bouwomstandigheden en hebben we geen last van bouwvertraging door het weer.

 

Hoge bouwsnelheid

Een prefab dakopbouw is sneller te produceren dan een traditionele dakopbouw, waardoor de kosten een stuk lager zijn.

 

Goed geïsoleerd
Al onze dakopbouwen voldoen aan de huidige eisen van het bouwbesluit op het gebied van isolatiewaardes.

 

Geen addertjes onder het gras

Bij een prefab dakopbouw weet u van te voren precies wat de kosten gaan zijn. Wilt u alvast een indicatie ontvangen? Maak gebruik van onze online rekentool!

Vergunningplicht voor een opbouw op een uitbouw

Er is een vergunningsplicht voor het plaatsen van een opbouw op een uitbouw. Bij de aanvraag wordt er gekeken naar het bestemmingsplan. Een nieuwe dakopbouw dient hierin te passen. De gemeente bepaalt op een stuk grond of gebouw gebruikt mag worden voor een op- of uitbouw. Zicht Dakopbouw neemt de vergunningsvraag graag voor u uit handen.

Zicht Dakopbouw staat klaar voor het realiseren van een opbouw op uw uitbouw

Zicht Dakopbouw is gespecialiseerd in het maken en plaatsen van prefab dakopbouwen. Alle dak- en wandelementen worden in onze moderne en slim ingerichte werkplaats in Zwaag gemaakt. Kunnen wij u ook helpen met het plaatsen van een opbouw op uw uitbouw? Neem contact met ons op! 

Interesse in het uitbreiden van uw woning of bedrijfspand?

Zicht Dakopbouw is gespecialiseerd in verschillende vormen van dakopbouwen en dakkapellen. Neem contact met ons op voor een gesprek of vraag een vrijblijvende offerte aan!

Direct een indicatie van de kosten? Bereken de prijs met onze rekentool.