Zicht dakopbouw

Werkwijze

Heeft u plannen om uw woning of bedrijfspand in de hoogte uit te breiden? Dan bent u bij Zicht Dakopbouw aan het juiste adres! U geeft uw wensen door, wij voeren het gehele proces van A tot Z voor u uit. Vanaf het vrijblijvend gesprek tot en met de nazorg. Zicht Dakopbouw ontzorgt u tot op het laatste moment.

Zicht dakopbouw

Prefabricage

Zicht dakopbouw

Stappenplan

Stap 1

Het idee en de rekentool

Wij begrijpen als geen ander dat de kosten een belangrijke factor zijn bij het kiezen voor een dakopbouw. Door middel van onze rekentool krijgt u een goede indicatie over de te verwachten kosten van de opbouw of dakkapel. Vul uw voorkeur in en wordt verrast door een scherpe prijs! 

Bereken de kosten >

Stap 1

Stap 2

Vrijblijvend gesprek

Hebben wij uw interesse gewekt? Dan komen wij graag vrijblijvend bij u langs. Tijdens het gesprek kunt u uw wensen kenbaar maken. Vervolgens kijken we samen naar de beste oplossing. Ook kunt u tijdens het gesprek aangeven welke afwerking u graag wilt. Wilt u het stuc- en schilderwerk uitbesteden of meerdere stopcontacten en/of spotjes plaatsen? Alles is mogelijk! Wij denken graag met u mee en zullen u van tips en aandachtspunten voorzien voor de indeling en afwerking.

Stap 2

hsrg

Stap 3

Offerte en Ontwerp

Op het moment dat u akkoord bent met de offerte dan komen wij langs om de bestaande situatie in te meten. Deze gegevens zullen wij in de tekeningen verwerken zodat wij productietekeningen kunnen uitwerken. Aan de hand van deze tekeningen worden de materialen zoals de kozijnen besteld. Terwijl wij op de levering van de kozijnen wachten, bent u van harte welkom om bij ons op kantoor een kopje koffie te drinken zodat wij met u de puntjes op de “i” zetten door onder andere de definitieve elektra punten te bepalen, maar ook het doornemen van de planning. Tegelijkertijd kunt u vanuit het kantoor ons productieproces met uw eigen ogen aanschouwen.

hsrg

Stap 4

Productie

Op het moment dat de tekeningen door u akkoord zijn bevonden zullen wij overgaan tot productie van het project. dit gebeurt is onze goed ingerichte werkplaats waar we onze kennis en kwaliteit kunnen waarborgen.

Stap 4

Stap 5

Plaatsen en afwerken

Volgens planning op de afgesproken datum komen we met de kraan en vrachtwagen met alle elementen op het project aan. Van te voren zal het dak zodanig voorbereid worden en alles ruim is zodat de dakopbouw geplaatst kan worden met behulp van de kraan.

Na het casco plaatsen van de opbouw komen diverse werkzaamheden binnen en buiten aan bod om het project waterdicht op te leveren.

Stap 5

Stap 6

Oplevering en nazorg

Op de afgesproken opleverdatum controleren we de klus aandachtig op kwaliteit en afwerking. Eventuele gebreken worden genoteerd op de opleverlijst zodat deze punten binnen korte tijd opgelost kunnen worden.

Ook na een project blijft Zicht Dakopbouw betrokken. Soms stuiten we in de praktijk op aspecten die verbetering behoeven, we bieden dan uitgebreide nazorg. Daarnaast geven wij op ons geleverde werk garanties die van tevoren op papier bekend zijn gemaakt.

Stap 6

Interesse in het uitbreiden van uw woning of bedrijfspand?

Zicht Dakopbouw is gespecialiseerd in verschillende vormen van dakopbouwen en dakkapellen. Neem contact met ons op voor een gesprek of vraag een vrijblijvende offerte aan!

Direct een indicatie van de kosten? Bereken de prijs met onze rekentool.