Zicht dakopbouw

Werkwijze

Heeft u plannen om uw woning of bedrijfspand in de hoogte uit te breiden? Dan bent u bij Zicht Dakopbouw aan het juiste adres! U geeft uw wensen door, wij gaan graag voor u aan de slag. Zicht Dakopbouw ontzorgt u van aanvraag tot nazorg.

Zicht dakopbouw

Prefabricage

Zicht Dakopbouw produceert zelf de prefab dak- en wandelementen. Altijd wind- en waterdicht; met of zonder afgewerkt exterieur en casco interieur. Alle elementen worden in de werkplaats geproduceerd en voldoen aan de huidige eisen van het Bouwbesluit, bijvoorbeeld op het gebied van isolatiewaardes.

De combinatie van ons moderne en slim ingerichte werkplaats in Zwaag, ons ervaren team en een volledig doorontwikkelde productieproces garandeert het beste product en de snelst mogelijke doorlooptijd.

Zicht dakopbouw

Stappenplan

Stap 1

Het idee en de rekentool

Wij begrijpen als geen ander dat de kosten een belangrijke factor zijn bij het kiezen voor een dakopbouw. Onze rekentool geeft u een eerste indicatie over de te verwachten kosten van de casco dakopbouw. Zo weet u direct waar u aan toe bent.

Bereken de kosten >

Stap 1

Stap 2

Aanvraag

Hebben wij uw interesse gewekt? Dan ontvangen wij graag uw aanvraag. Middels een aantal aanvullende vragen stellen wij uw specifieke wensen en belangrijke uitgangspunten vast. Een eerste gerichte offerte kunnen wij ‘op afstand’ voor u opstellen.

Stap 2

hsrg

Stap 3

Offerte en Ontwerp

Wanneer u akkoord bent met de offerte, dan komen wij langs om de bestaande situatie op te nemen en in te meten; de basis voor de tekening(en) die wij vervolgens opstellen. Na akkoord op deze tekening(en) wordt de productie voorbereid. Indien nodig en wenselijk vragen wij de vergunning aan.

hsrg

Stap 4

Productie

Productie van onze prefab dakopbouwen gebeurt in onze slim ingerichte werkplaats. Benieuwd naar het productieproces? U bent van harte welkom bij ons op kantoor om dit proces van dichtbij met eigen ogen te aanschouwen.

Stap 4

Stap 5

Plaatsen

Op de afgesproken datum worden de elementen op locatie geleverd. Onze specialisten treffen de voorbereidingen en plaatsen de elementen. De dakopbouw wordt wind- en waterdicht opgeleverd.

Stap 5

Stap 6

Oplevering en nazorg

Op de afgesproken opleverdatum controleren we de dakopbouw aandachtig op kwaliteit. Eventuele restpunten worden genoteerd en binnen korte tijd opgelost.

Op ons geleverde werk leveren wij garanties die van tevoren op papier bekend zijn gemaakt.

Ook na een project blijft Zicht Dakopbouw betrokken. Soms stuiten we in de praktijk op aspecten die verbetering behoeven, we bieden dan uitgebreide nazorg. Daarnaast geven wij op ons geleverde werk garanties die van tevoren op papier bekend zijn gemaakt.

Stap 6

Interesse in het uitbreiden van uw woning of bedrijfspand?

Zicht Dakopbouw is gespecialiseerd in prefab dakopbouwen in verschillende modellen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Direct een indicatie van de kosten? Bereken de prijs met onze rekentool.