Dakopbouw kosten

Op zoek naar meer woonruimte maar wilt u liever niet verhuizen of de tuin opofferen? Dan is het plaatsen van een dakopbouw is de oplossing! Een dakopbouw levert niet alleen meer ruimte op, maar verhoogt ook de verkoopwaarde van uw woning. Wilt u meer weten over de kosten van het uitbreiden van uw woning met een extra slaapkamer, badkamer of werkplek? Zicht Dakopbouw legt het graag aan u uit!

Wat kost een dakopbouw?

De kosten van het plaatsen van een dakopbouw zijn afhankelijk van het type dakopbouw dat het beste bij uw woning past, het type gevelbekleding, de afwerking en het aantal m2. Wilt u binnen 10 seconden een goede indicatie ontvangen van de kosten van een casco dakopbouw? Maak gebruik van onze rekentool

 

Mogelijkheden dakopbouw

Een dakopbouw heeft meerdere varianten. Voor zowel een plat als schuin dak zijn er verschillende dakopbouwen die meer ruimte creëren.

Dakopbouw schuin dak

De meeste woningen in Nederland hebben een schuin dak. U heeft de keuze voor een eenzijdige of tweezijdige dakopbouw. Bij een eenzijdige dakopbouw (ook wel een eenzijdige nokverhoging genoemd) wordt het dakvlak aan één kant verhoogd. Bij een tweezijdige dakopbouw wordt het gehele dakvlak verhoogd.

Dakopbouw plat dak

Het is mogelijk om een geheel nieuwe verdieping op uw woning met plat dak te plaatsen. Ook heeft u de mogelijkheid om een opbouw te laten plaatsen op de garage.

Ontdek alle typen dakopbouwen! 

Kosten vergunning dakopbouw

In veel gevallen is het nodig om een omgevingsvergunning aan te vragen. De hoogte van de kosten van de vergunning is afhankelijk van de bouwkosten. Bij bouwkosten minder dan €20.000,- kost een omgevingsvergunning 5,05% van de bouwkosten met een minimum van €185,-. De kosten verschillen per gemeente. Wij nemen de aanvraag van de vergunning graag voor u uit handen.

Zicht Dakopbouw helpt u van A tot Z!

Zicht Dakopbouw produceert zelf de prefab dak- en wandelementen. Altijd wind- en waterdicht; met of zonder afgewerkt exterieur en casco interieur. Alle elementen worden in de werkplaats geproduceerd en voldoen aan de huidige eisen van het Bouwbesluit, bijvoorbeeld op het gebied van isolatiewaardes.

De combinatie van ons moderne en slim ingerichte werkplaats in Zwaag, ons ervaren team en een volledig doorontwikkelde productieproces garandeert het beste product en de snelst mogelijke doorlooptijd. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Zicht Dakopbouw plaatst uw dakopbouw in Noord-Holland binnen één dag

Een prefab dakopbouw heeft veel voordelen. Een daarvan is dat wij uw dakopbouw al binnen één dag casco kunnen plaatsen. Doordat wij het dakopbouw in onze eigen fabriek produceren, kunnen we op de afgesproken datum direct aan de slag gaan met de plaatsing.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte op. Onze specialisten staan voor u klaar en helpen u graag!

Interesse in het uitbreiden van uw woning of bedrijfspand?

Zicht Dakopbouw is gespecialiseerd in verschillende vormen van dakopbouwen en dakkapellen. Neem contact met ons op voor een gesprek of vraag een vrijblijvende offerte aan!

Direct een indicatie van de kosten? Bereken de prijs met onze rekentool.