Zicht dakopbouw

Dakopbouw

Een dakopbouw komt in verschillende soorten en maten. Om u een idee te geven van de mogelijkheden, lichten we hieronder de 6 meest gekozen opties toe.

Scharlo

Scharlo

Bij het type “Scharlo” wordt de bovenverdieping uitgebreid door middel van het recht optrekken van de achtergevel naar +/- 2600mm plafond hoogte.

Eikstraat

Wortman

Het type “Wortman” wordt gebruikt wanneer er een dakopbouw met verhoogde nok nodig is om meer ruimte te creëren. Is uw zolder vrij laag en kunt u weinig met deze ruimte? Door middel van dit type opbouw met verhoogde nok realiseren wij in één dag een mooie nieuwe ruime zolderverdieping

MIddenweg

Middenweg

Het type “Middenweg” zorgt voor een complete extra verdieping van uw woning. Bij dit type opbouw wordt over de gehele oppervlakte van de woning een ruime extra verdieping geplaatst. Zo beschikt uw woning bijvoorbeeld over 2 of 3 extra slaapkamers, of juist een extra badkamer!

Drieboomlaan

Bij het type “Drieboomlaan” wordt de bestaande dakkap aan de achterzijde van de woning in de lengte doorgetrokken. Hiermee wordt op de 1e verdieping van de woning 1 of 2 extra kamers gecreëerd. Bij het plaatsen wordt het pannendak doorgetrokken, waardoor het esthetisch een mooi geheel wordt.

Kamille

Het type “Kamille” zorgt ervoor dat de ruimte boven uw aangebouwde garage wordt betrokken bij de 1e verdieping van uw woning. Hiermee wordt een grote ruime kamer óf badkamer gecreëerd. Doordat de uitbreiding in de breedte plaatsvindt, heeft u geen aanbouw nodig waarbij een deel van uw tuin verloren gaat.

Amsterdam

Admiraal

Met het type “Admiraal” wordt er een kubusvormige dakopbouw over de gehele breedte van uw platte dak geplaatst. Hierdoor heeft u geen rare schuine wanden of daken maar is alles recht. Zo kunt u de gehele oppervlakte optimaal benutten! Dit type dakopbouw is in verschillende grootte te plaatsen. 1, 2 of 3 extra slaapkamers? Alles is mogelijk!

Interesse in het uitbreiden van uw woning of bedrijfspand?

Zicht Dakopbouw is gespecialiseerd in prefab dakopbouwen in verschillende modellen. Neem contact met ons op voor een gesprek of vraag een vrijblijvende offerte aan!

Direct een indicatie van de kosten? Bereken de prijs met onze rekentool.