Dakopbouw schuin dak

Heeft uw woning een schuin dak en wilt u meer ruimte creëren voor een extra slaapkamer? Kies dan voor een prefab dakopbouw voor een schuin dak van Zicht Dakopbouw! Wij komen vrijblijvend bij u langs voor de precieze maten van uw dakopbouw en realiseren een dakopbouw op maat.

Verschillende dakopbouwen voor een schuin dak

Bij Zicht Dakopbouw bieden we verschillende dakopbouwen die worden geplaatst op een schuin dak. Uiteraard wordt alles op maat gemaakt zodat de dakopbouw voldoet aan alle eisen en wensen.

Dakopbouw Scharlo

Het type dakopbouw Scharlo lijkt veel op een dakkapel. Bij dit type dakopbouw wordt echter de gehele bovenverdieping uitgebreid. De gehele gevel wordt opgetrokken tot plafondhoogte waardoor u meer ruimte creëert dan een normaal dakkapel!

Dakopbouw Wortmanstraat

Het type dakopbouw Wortmanstraat is een nokverhoging. De prefab dakopbouw wordt geplaatst op de schuine zijde waardoor lage zolders worden uitgebouwd tot ruime zolders.

De voordelen van prefab dakopbouw op een schuin dak

Het grootste voordeel van een prefab dakopbouw zijn de relatief lage kosten. Bovendien is het realiseren van een prefab dakopbouw stukken sneller dan traditionele dakopbouw. Bij Zicht Dakopbouw produceren we alle we alle prefab delen in onze eigen werkplaats zodat we de snelst mogelijke doorlooptijd kunnen garanderen en de dakopbouw in 1 dag geplaatst kan worden.

Kosten prefab dakopbouw schuin dak

De kosten van een prefab dakopbouw op een schuin dak zijn afhankelijk van de afmetingen van uw woning en het type dakopbouw. Maak gebruik van onze online rekentool om een indicatie te krijgen van de kosten. Benieuwd naar de exacte prijzen? Vraag een vrijblijvende offerte op. Dan komen we bij u langs om alles te meten en de mogelijkheden door te spreken.

Zicht Dakopbouw dakopbouw schuin dak

Zicht Dakopbouw is gespecialiseerd in prefab dakopbouwen. De combinatie van ons moderne en slim ingerichte werkplaats in Zwaag, ons ervaren team en een volledig doorontwikkelde productieproces garandeert het beste product en de snelst mogelijke doorlooptijd.

Zicht Dakopbouw plaatst uw dakopbouw in Noord-Holland binnen één dag

Een prefab dakopbouw heeft veel voordelen. Een daarvan is dat wij uw dakopbouw al binnen één dag casco kunnen plaatsen. Doordat wij het dakopbouw in onze eigen fabriek produceren, kunnen we op de afgesproken datum direct aan de slag gaan met de plaatsing.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte op. Onze specialisten staan voor u klaar en helpen u graag!

Interesse in het uitbreiden van uw woning of bedrijfspand?

Zicht Dakopbouw is gespecialiseerd in verschillende vormen van dakopbouwen en dakkapellen. Neem contact met ons op voor een gesprek of vraag een vrijblijvende offerte aan!

Direct een indicatie van de kosten? Bereken de prijs met onze rekentool.