Opbouw op een uitbouw

Een opbouw op een uitbouw is een goede manier om een extra slaapkamer of een nieuwe badkamer te creëren. U gebruikt de huidige uitbouw en creëert zo meer ruimte op de bovenverdieping. Groot voordeel van een opbouw op een uitbouw is dat er geen extra stuk tuin hoeft te worden opgegeven.

Een dakopbouw op een uitbouw

Een dakopbouw op een uitbouw is bijna hetzelfde als het plaatsen van een dakopbouw op een plat dak. Groot voordeel is dat een opbouw op een uitbouw wordt ervaren als een verlenging van de eerste verdieping.

Bij Zicht Dakopbouw zijn we gespecialiseerd in het plaatsen van dakopbouwen op platte en schuine daken. Wij hebben meerdere opbouwen die u kunt plaatsen op uw uitbouw. We lichten de meest gekozen opties toe.

Dakopbouw Kamille

Het type dakopbouw Kamille zorgt ervoor dat u de ruimte boven uw garage kunt betrekken bij de eerste verdieping. Hiermee wordt een grote ruime kamer óf badkamer gecreëerd. Doordat de uitbreiding in de breedte plaatsvindt, heeft u geen aanbouw nodig waarbij een deel van uw tuin verloren gaat.

Dakopbouw Drieboomlaan

Bij dit dakopbouw wordt de bestaande dakkap in de lengte doorgetrokken aan de achterzijde van de woning. Ook het pannendak wordt doorgetrokken zodat er één mooi geheel ontstaat.

Dakopbouw Admiraal

Het type dakopbouw Admiraal is geschikt voor platte daken. De Admiraal wordt geplaatst over de gehele breedte van uw platte dak. Hierdoor ontstaan er geen schuine wanden maar is alles recht.

Kosten opbouw op uitbouw

De kosten voor een opbouw op een uitbouw zijn afhankelijk van het type opbouw en de vierkante meters. Wilt u binnen 10 seconden een goede indicatie ontvangen van de kosten van een casco dakopbouw? Maak gebruik van onze gratis rekentool.

Vergunningplicht voor een opbouw op een uitbouw

Er is een vergunningsplicht voor het plaatsen van een opbouw op een uitbouw. Bij de aanvraag wordt er gekeken naar het bestemmingsplan. Een nieuwe dakopbouw dient hierin te passen. De gemeente bepaalt op een stuk grond of gebouw gebruikt mag worden voor een op- of uitbouw. Zicht Dakopbouw neemt de vergunningsvraag graag voor u uit handen.

Zicht Dakopbouw staat klaar voor het realiseren van een opbouw op uw uitbouw

Zicht Dakopbouw is gespecialiseerd in het maken en plaatsen van prefab dakopbouwen. Alle dak- en wandelementen worden in onze moderne en slim ingerichte werkplaats in Zwaag gemaakt. Kunnen wij u ook helpen met het plaatsen van een opbouw op uw uitbouw? Neem contact met ons op! 

Interesse in het uitbreiden van uw woning of bedrijfspand?

Zicht Dakopbouw is gespecialiseerd in verschillende vormen van dakopbouwen en dakkapellen. Neem contact met ons op voor een gesprek of vraag een vrijblijvende offerte aan!

Direct een indicatie van de kosten? Bereken de prijs met onze rekentool.