Prefab dakopbouw plat dak

Heeft u een woning met een plat dak en wilt u deze in de hoogte uitbreiden? Kies dan voor een prefab dakopbouw voor een plat dak van Zicht Dakopbouw! Wij komen vrijblijvend bij u langs voor de precieze maten van uw dakopbouw en realiseren een dakopbouw op maat.

Verschillende modellen

Zicht Dakopbouw biedt verschillende modellen dakopbouwen aan voor woningen met een plat dak. Daarnaast wordt alles op maat gemaakt zodat de dakopbouw voldoet aan uw eisen en wensen.

MIddenweg

Model Middenweg

Met het model Middenweg creëert u een complete extra verdieping bovenop uw woning waarbij uw nieuwe dak schuin wordt afgewerkt. Hierbij wordt de gehele oppervlakte van de woning gebruikt, waardoor u meerdere ruimtes realiseert. Denk bijvoorbeeld aan 2 of 3 extra slaapkamers óf een extra badkamer. Voor ieder wat wils!

Amsterdam

Model Admiraal

Met het model Admiraal wordt een kubusvormige dakopbouw over de gehele breedte van uw platte dak geplaatst zodat u optimaal kunt genieten van de nieuwe ruimte. Door de grote oppervlakte van de extra verdieping is het ook bij dit model mogelijk om meerdere ruimtes te creëren. Het voordeel van het model Admiraal is dat u geen schuine wanden heeft en alles recht wordt afgewerkt.

Model Drieboomlaan

Heeft u op de benedenverdieping een aanbouw aan uw woning en wilt u deze in de hoogte uitbreiden? Kies dan voor het model Drieboomlaan! Bij dit model wordt de bestaande vorm van uw woning doorgetrokken over de aanbouw, waardoor het een esthetisch mooi geheel wordt. Ideaal als u een extra slaapkamer wilt creëren of een grotere badkamer!

De voordelen van prefab

Naast dat prefab dakopbouwen in de meeste gevallen goedkoper uitvallen, is het realiseren van een prefab dakopbouw sneller dan een traditionele dakopbouw. Op onze werkplaats bouwen wij de dakopbouw, zodat wij deze casco in één dag op uw woning kunnen plaatsen.

Kosten prefab dakopbouw

Wij begrijpen als geen ander dat u graag een indicatie wilt van de prijs van een prefab dakopbouw. Daarom hebben wij op onze website een speciale rekentool ontwikkeld die u, aan de hand van de opgegeven afmetingen, een indicatie geeft van een casco dakopbouw inclusief btw! Voor de precieze prijs kunt u aan de hand van de indicatie een offerte opvragen. Dan komen we vrijblijvend bij u langs om alles te meten en door te spreken.

Prefab dakopbouw op een plat dak door Zicht Dakopbouw

Wilt u meer informatie over onze prefab dakopbouw modellen? Of bent u al volledig overtuigd en wilt u dat wij langs komen? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op en samen realiseren we extra ruimte op uw woning!

Interesse in het uitbreiden van uw woning of bedrijfspand?

Zicht Dakopbouw is gespecialiseerd in verschillende vormen van dakopbouwen en dakkapellen. Neem contact met ons op voor een gesprek of vraag een vrijblijvende offerte aan!

Direct een indicatie van de kosten? Bereken de prijs met onze rekentool.