Waarom kiezen voor een prefab dakopbouw?

Als u overweegt om uw woning te vergroten, kunt u kiezen voor een verbouwing die weken duurt en veel geld kost. Zicht Dakopbouw biedt dankzij een prefab dakopbouw een sneller alternatief met de beste kwaliteit. Maar, er zijn nog meer redenen om voor een prefab dakopbouw te kiezen. We vertellen u er graag meer over.

Beïnvloed uw woningwaarde

Het plaatsen van een dakopbouw creëert niet alleen meer woonruimte, maar beïnvloedt ook de waarde van uw woning. Door de extra leefruimte wordt de waarde aanzienlijk verhoogd. Vierkante meters worden toegevoegd aan de woning, wat aantrekkelijk is voor de woningmarkt. 

Flexibiliteit in het ontwerp

Zicht Dakopbouw heeft een geschikte dakopbouw voor bijna ieder huis. Wij kunnen op verschillende daken een gepaste dakopbouw plaatsen: bekijk onze 6 meest gekozen opties. De prefab componenten kunnen gemakkelijk aangepast worden aan specifieke ontwerpeisen. Zo kunt u uw voorkeuren doorgeven en de opbouw aanpassen naar behoefte en smaak.   

Minder overlast

Niemand heeft zin in buren die langdurig verbouwen. Met Zicht Dakopbouw is die zorg er gelukkig niet. De prefab dakopbouw wordt binnen één dag geplaatst. Bovendien is de dakopbouw na plaatsing direct wind- en waterdicht. Wel zo fijn!

Betere isolatie

De prefab constructie maakt het eenvoudig om een luchtdichte gebouwschil te realiseren, wat betekent dat warmte tijdens de koudere maanden goed behouden blijft. Dit resulteert in een aangenaam warm en energiezuinig huis.

Daarnaast draagt een prefab constructie bij aan het verminderen van vochtinfiltratie, wat niet alleen zorgt voor een gezonder leefklimaat, maar ook de kans op schimmelvorming en de aanwezigheid van allergenen verkleint. Dit alles maakt dat prefab constructies een uitstekende keuze zijn voor een comfortabele en gezonde woning.

Verminderde weersinvloeden

Onze prefab dakopbouwen worden gemaakt in onze werkplaats in Zwaag. De werkplaats is binnen, wat het risico op vertraging door weeromstandigheden zoals regen en sneeuw verlaagd. U kunt het hele jaar door bij ons terecht voor een prefab dakopbouw!

Prefab opbouw van Zicht Dakopbouw

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een prefab opbouw op uw woning of bedrijfspand? Neem vrijblijvend contact met ons op of bereken direct uw prijsindicatie op onze website.

Interesse in het uitbreiden van uw woning of bedrijfspand?

Zicht Dakopbouw is gespecialiseerd in verschillende vormen van dakopbouwen en dakkapellen. Neem contact met ons op voor een gesprek of vraag een vrijblijvende offerte aan!

Direct een indicatie van de kosten? Bereken de prijs met onze rekentool.